Militex heeft al tientallen jaren kennis en ervaring opgebouwd met het produceren van microbiologische reinigers. Met deze kennis hebben wij nu microbiologische reinigers ontwikkeld met een Ecolabel. 

 

Reinigt veilig en eenvoudig alle waterbestendige oppervlakken in het interieur en het sanitair en alle waterbestendige vloeren.

  • Op basis van natuurlijke micro-organismen.
  • Voorzien van een aangenaam parfum.
  • Geconcentreerde producten.
  • Micro-organismen werken door na reiniging; zelfs tot in het afvalwater.
  • Verwijdert hinderlijke geuren.
  • Past perfect in de hedendaagse duurzame manier van reinigen.

 

Klik hier voor de aanvraag van een sampleset en beleef de unieke ervaring van reinigen met microbiologische middelen!

EcoFleur Micro Universal 
Krachtige en effectieve microbiologische interieurreiniger met een aangename geur. 
Geschikt voor elk waterbestendig oppervlak zoals meubilair, deuren, klinken etc. De microbiologische activiteit zorgt voor een langdurige nawerking en elimineert nare geurtjes. Huidmild, materiaalvriendelijk en droogt streeploos op.

EcoFleur Micro Sanitary
Krachtige microbiologische sanitairreiniger met een frisse geur en kalkbindende eigenschappen. Geschikt voor alle sanitaire ruimten zoals toiletgroepen, douches, wasruimten en kleedkamers. De microbiologische activiteit zorgt voor een langdurige nawerking en elimineert snel onaangename geuren zoals urinegeur. Reinigt streeploos, vermindert kalkopbouw, is materiaalvriendelijk en laat een mooie glans na.

 

EcoFleur Micro Floor
Krachtige en effectieve microbiologische vloerreiniger met een aangename geur. Geschikt voor elke waterbestendige vloer in bijvoorbeeld kantoren, kantines, restaurants, openbare gebouwen, scholen, sporthallen en winkelcentra. Laagschuimend en ook geschikt voor de schrobzuigmachine. De microbiologische activiteit zorgt voor een langdurige  nawerking tot diep in de poriën, hoeken en voegen.